Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

NA KONTAKTONI

TELEFONI

+383 45 607 000

EMAIL ADDRESS

[email protected]

ADRESA

Mother Theresa nr.132
Fushë Kosovë
12000
Kosovë

TIME:

Monday – Friday

08AM – 09PM

Back to Top
Product has been added to your cart