Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

4MP Fixed Starlight IR Turret Camera

TC-C34XS
Spec: I3/E/Y/(M)/2.8mm/V4.0

· Default: Metal+Plastic, M: Metal Housing
· Up to 2560×1440@25fps
· S+265/H.265/H.264
· [email protected]
· Smart IR, IR Range: 30m

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C34XS
Back to Top
Product has been added to your cart