Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

HDW1409TL(-A)-LED – 4MP Full-color Starlight HDCVI Eyeball Camera

· Full-color starlight
· 20 m LED distance
· Max. 30fps@4MP
· CVI/CVBS/AHD/TVI switchable
· Built-in mic (-A)
· 3.6 mm fixed lens (2.8 mm optional)
· IP67, 12V±30% DC

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2289
Back to Top
Product has been added to your cart