Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC OM3 SX 1M

18 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC OM3 SX 2.0mm LSZH 1M,

 

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart