Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Rackmount switch – Aluminum alloy shell PDU 10ways

Rackmount switch,with overload,with 2 meter cable,Aluminum alloy shell ,2meter 

 

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8363
Back to Top
Product has been added to your cart