Dark Light

Na lini një mesazh

Jemi të lumtur që jeni këtu! Nëse keni pyetje, komente apo sugjerime, ju lutemi na lini një mesazh dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Ju faleminderit!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Adresa e Dyçanit

Nëna Terezë nr.132
Fushë Kosovë
12000
Kosovë

Orari i punës

  • E hënë : 08:00-17:00
  • E marte : 08:00-17:00
  • E merkure : 08:00-17:00
  • E enjte : 08:00-17:00
  • E premte : 08:00-17:00
  • E shtune / E diele : Mbyllur

Mundesi punësimi

Nëse jeni te interesuar rreth ndonje pozite për punesim në Kosprod, na kontakoni në këtë email :  [email protected]