Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

9 In 1 Fiber Optic FTTH Tool Kit

9 In 1 Fiber Optic FTTH Tool Kit with Fiber Cleaver and Optical Power Meter 5km Visual Fault Locator Wire stripper

Disponueshmëria : S’ka stok
Package include
1 x Optical Power Meter
1 x 5KM Visual Fault Locator
1 x Fiber Cleaver
1 x Fiber Optic Stripper
1 x Fiber Optic Stripping Tool
1 x Black Carry Bag
1 x clean paper
1 x Alcohol bottle
1 x Fixed length rail
Back to Top
Product has been added to your cart