Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Set i kamerave 8 cope 2MP (1 NVR ,6 Kamera të jashtme , 2 Kamera te mbrendshme dhe HDD 2TB)

Set i kamerave TC-KIT/R3110/6*C32QN/2*C32XN Spec: 2.8mm

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7892
Back to Top
Product has been added to your cart