Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Tiandy IP 4MP Fixed Color Maker Bullet Camera

TC-C34WP

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C34WP
> Up to 2592×1520@25fps 4MP
> S 265/H.265/H.264
> 24/7 color imaging
> 20 M illumination distance
> Support tripwire and perimeter
> Built-in MIC (AUDIO)
> 2.8 mm fixed lens
> POE, SD CARD , IP67
Back to Top
Product has been added to your cart