Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP Fixed Starlight IR Bullet Camera(colormaker)(TC-C32QN)

TC-C32QN
Spec:I5W/E/Y/4mm/v4.2

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8560

·Metal+Plastic Housing

·Up to 1920×1080@30fps

·S+265/H.265/H.264

·Min. illumination Color: [email protected]

·2 Warm lights, 15m

·Smart IR, IR Range: 50m

·Built-in Mic

·Operating Conditions -30°~60°, 0~95% RH

·Support tripwire and perimeter

·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart