Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

4MP Fixed Starlight IR Bullet Camera(colormaker)(TC-C34QN)

TC-C34QN
Spec: I5W/E/Y/4mm/V4.2

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7782

KEY FEATURES
·Metal+Plastic Housing
·Up to 2560×1440@20fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·Smart IR, IR Range: 30m
·Built-in Mic
·Operating Conditions -30°~60°, 0~95% RH
·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart