Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

5MP Fixed EW Camera (TC-C35WQ)

TC-C35WQ
Spec:I5W/E/Y/2.8mm/V4.2

Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7450

·Default: Metal
·Up to 2880×1620@25fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·Smart IR, IR Range: 50m
·Support tripwire,perimeter&Human/Vehicle Classification
·Built-in Mic, Reset Button
·Operating Conditions -40°~65°, 0~95% RH
·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart