Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Dual 2MP Fixed IR Bullet Camera (TC-C32RN)

TC-C32RN
Spec:I5/E/Y/QX/2.8mm/V4.2

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7784

·Dual Lense,Dual Sensor,One IP Two Channel

·Plastic Housing

·Up to 1920×1080@30fps

·S+265/H.265/H.264

·Min. illumination Color: [email protected]

·Smart IR, IR Range: 50m

·Built-in Mic

·Operating Conditions -30°~60°, 0~95% RH

·DC12V,POE(802.3af)

·IP67

Back to Top
Product has been added to your cart