Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

5MP Thermography Bullet Camera (TC-C35LQ)

TC-C35LQ
Spec: I5W/E/Y/T/4mm/V4.2

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8696

·Metal Housing·256 × 192 resolution, 12 μm, Vox

 

·Temperature exception alarm for fire prevention

·-15℃ to 550°C ,Max. (± 2°C, ± 2%)

·Max resolution 2880×1620

·Smart IR,IR Range:50m

·Built-In Mic,Built-In Speaker

·Support tripwire and perimeter

·Operating Conditions -40℃~65℃,0~95% RH

·DC12V,POE

·IP67

Back to Top
Product has been added to your cart