Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP Fixed Bullet Camera

TC-C32QN
Spec:I3/Y/2.8mm/E/V5.0

Shkarko Datasheet

 

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7434

·Up to 1920×1080@25fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·Smart IR, IR Range: 30m
·Built-in Mic
·Operating Conditions -30°~60°, 0~95% RH
·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart