Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP H.265 IR Bullet Camera

TC-C32GN
Spec: I5/E/Y/C/2.8mm/V2.0

·Up to 1920×1080@30fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·Smart IR, IR Range: 50m
·Operating Conditions -35°~65°, 0~95% RH
·POE, IP67
·Smart Codec/Image/Alarm

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C32GN
Back to Top
Product has been added to your cart