Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

4MP H.265 IR Bullet Camera

TC-C34GN

Spec: I5/E/Y/C/2.8mm

· Up to 2560×1440@15fps
· S+265/H.265/H.264
· [email protected]
· Smart IR, IR Range: 50m
· -35°~65°, 0~95% RH
· POE, IP67

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C34GN
Back to Top
Product has been added to your cart