Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP Fixed IR Wi-Fi Bullet Camera

TC-C32WN

Spec: I5/Y/WIFI/4mm/V4.0

· Up to 1920×1080@30fps
· [email protected]
· Smart IR, IR Range: 50m
· Built-in Mic, SD Card Slot, Reset Button
· Support Wi-Fi

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C32WN

· Metal+Plastic Housing

· Up to 1920×1080@30fps

· S+265/H.265/H.264

· Min. illumination Color: [email protected]

· Smart IR, IR Range: 50m

· Operating Conditions -35℃~65°C, 0~95% RH

· Built-in Mic, SD Card Slot, Reset Button

· Support Wi-Fi

· IP67

Back to Top
Product has been added to your cart