Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Antenna kit for LoRa®

6.5 dBi Omni antenna for 824-960 MHz

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6389

Antenna kit for LoRa® with a 6.5 dBi Omni antenna for 824-960 MHz, 1 m long SMA cable and mechanical holder for quick and easy mast attachment – when you need that extra network coverage.

Back to Top
Product has been added to your cart