Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

4MP Fixed Starlight IR Bullet Camera (TC-C34WS)

TC-C34WS 
Spec:I5W/E/Y/2.8mm/V4.2

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7439

KEY FEATURES
·Default: Plastic, M: Metal Housing
·Up to 2560×1440@25fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·120dB WDR
·2 Warm lights, 15m
·Smart IR, IR Range: 50m
·Support tripwire and perimeter
·Operating Conditions -40℃~60℃, 0~95% RH
·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart