Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

5MP Fixed Starlight IR Bullet Camera (TC-C35WS)

TC-C35WS

Spec: I5/E/Y/M/S/H/2.8mm/V4.0

Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7448

·Up to 2592×1944@20fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·Smart IR, IR Range: 50m
·Support tripwire and perimeter
·Built-in Mic, Reset Button
·Audio I/O 1/1, Alarm I/O 1/1
·Operating Conditions -35℃~65℃, 0~95% RH
·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart