Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

8MP Fixed Starlight IR Bullet Camera (TC-C38WS)

TC-C38WS

Spec: I5/E/Y/M/2.8mm(4mm)/V4.0

· Full Metal Housing
· Up to 3840×2160@20fps
· S+265/H.265/H.264
· Min. illumination Color: [email protected]

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C38WS
Back to Top
Product has been added to your cart