Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

duoTV ULTRA 2/16 Android Box

CPU : Quad Core ARM Cortex A53
GPU : ARM G31 MP2
S DRAM : 2GB
EMMC FLASH : 16GB
OS : Android 10
USB : 2x USB 2.0
HDMI : V2.1
MicroSD Slot Max  : 500Gb
WiFi 802.1.1 b/g/n 2.4Ghz

Android + Linux System with On-Stalker Option

35.00

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7832
Back to Top
Product has been added to your cart