Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Tiandy IP H.265 20CH 1HDD NVR

TC-R3120
Spec-I-B-K-V3.1

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-R3120

• Up to 20-channel input
• Up to 8MP Resolution Recording
• Incoming Bandwidth 80Mbps
• Outgoing Bandwidth 80Mbps

Back to Top
Product has been added to your cart