Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Braver RM 2000

Capacity VA/W : 2000VA/1200W

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart