Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

D105 laptop cooler up to 17″

2 fans
Fan speed: 800-1000 RPM
USB HUB: 2 additional USB ports
Adjustable height on two levels
Anti-slip mat
Color: black with blue LED light
Cable length: 55 cm

12.00

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8309
Back to Top
Product has been added to your cart