Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

K50 Fingerprint Reader Time Attendance

ZKTeco K50 fingerprint reader time attendance access control terminal with adapter has 1000 fingerprint capacity, 1000 ID card capacity, 80000 log capacity, 2.8 inch TFT screen, TCP/IP / USB host and client,

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart