Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Lenovo 300 USB Keyboard

The Lenovo 300 USB Keyboard is perfect for those looking for a basic USB keyboard that just works. The keyboard boasts an island key design that makes typing a joy. In addition, the Lenovo 300 USB Keyboard passed rigorous testing simulations to ensure maximum reliability.

18.50

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :SBBA0003
Back to Top
Product has been added to your cart