Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Optic Attenuator SC/APC 3DBI Fixed type

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0340
Back to Top
Product has been added to your cart