Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

SFP CWDM module 1.25G 40km 1550nm

S-C55DLC40D – SFP CWDM module 1.25G SM 40km 1550nm Dual LC-connector DDM

 

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart