Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP Fixed Bullet Camera (TC-C321n)

TC-C321N
Spec: I3/E/Y/4mm

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8578
·Metal+Plastic Housing

·Up to 1920×1080@30fps

·S+265/H.265/H.264

·Min. illumination Color: [email protected]

·Smart IR, IR Range: 30m

·Built-in Mic

·Operating Conditions -30°~60°, 0~95% RH

·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart