Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Toshiba HDD 2TB 3.5”

SATA 6GB/s 7200rpm 

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :SIFN2055
Back to Top
Product has been added to your cart