Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Xiaomi Mi Type-C Braided Cable

  • Cable Length: 100cm
  • USB 2.0
  • USB Type-C

4.99

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :2405
Back to Top
Product has been added to your cart