Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Internal power supply for CCR1016 and CCR1036

MIKROTIK 24V 4A internal power supply (24V4APOW)

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart