Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

25 PORT TEL PATCH PANEL

VP-7525-C3

25 port,LSA Block
1U Height,High Density’
8P8C RJ45 Jack
Simple Design

32.11

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :8336
Back to Top
Product has been added to your cart