Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

airFiber Antenna 5GHz 30dBi 45deg

The AF-5G30-S45 is a airFiber dish that has a frequency of 5GHz, 30dBi gain and a slant of 45degrees in a 650mm diameter size.

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :10264
Back to Top
Product has been added to your cart