Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

CB-231 Round Cable Stripper Blade Set, .178-1.14″

19.00

Disponueshmëria : S’ka stok

The Ripley Miller CB-231 is a Replacement Blade Set for Miller RCS-114 .178-1.14″ Round Cable Stripper.

Back to Top
Product has been added to your cart