Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber Optics Distribution Box with optical splitter 1X24 SC/UPC

3 – Fiber Optics Distribution Box with optical splitter 24CORE

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0086
Back to Top
Product has been added to your cart