Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Dell Monitor Gaming SE2722H

*Screen Size : 27.0”
*Resolution : Full High Definition 1920×1080
*Colours : 16.7 Million
*Respond Time : 8ms (Gray-To-Gray); 4ms(Gray-To-Gray with overdrive)
*Connectivity :  VGA/HDMI

249.00

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :5852
Back to Top
Product has been added to your cart