Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Dell Vostro 3670 MT I5 4.0GHZ/4GB/1TB

CPU: Intel Core i5-8400 4.0 GHz (6MB Cache)
HDD: 1TB 7200RPM
RAM: 4 GB DDR4

WIN10 PRO

450.96

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart