Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber Cleaver, for mechanical splicing

CE-CL180

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart