Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber optic cable (Loose Tube MM 144 Fibre OM3-150 50/125 LSZH)

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7674
Back to Top
Product has been added to your cart