Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber optical patch cord (Fibre Patch Lead Duplex 2.0mm) MM SC-ST OM3 50/125 LSZH Aqua 3Mtr)

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7672
Back to Top
Product has been added to your cart