Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC OM3 SX 3M

20 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC OM3 SX 2.0mm LSZH 3M,

 

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart