Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord SC/UPC-SC/UPC SM SX 1M

43 – Fiber optic SC/UPC-SC/UPC SM SX 2.0mm LSZH 1M

 

Disponueshmëria : Në stok
PRODUCT DETAILS
Fiber Category
Fiber Mode Single Mode
Connector Type SC, SC
Connector Polish UPC, UPC Simplex
Length 1M
Outer Sheath LSZH
Back to Top
Product has been added to your cart