Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord SC/PC-SC/PC MM DX 3m

SC/PC-SC/PC-DX-MM-3 – SC/PC-SC/PC Patch Cord, Multi Mode Duplex, 3meter

Disponueshmëria : Në stok
PRODUCT DETAILS
Fiber Category OM2
Fiber Mode Multi-Mode
Connector Type SC, SC Duplex
Connector Polish PC, PC
Length 3 M
Outer Sheath LSZH
Back to Top
Product has been added to your cart