Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC OM3 SX 10M

22 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC OM3 SX 2.0mm LSZH 10M,

Disponueshmëria : Në stok
PRODUCT DETAILS
Fiber Category OM3
Fiber Mode Multi-Mode
Connector Type LC, LC
Connector Polish UPC, UPC
Length 10 M
Outer Sheath LSZH
Back to Top
Product has been added to your cart