Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC OM2 DX 5M

70 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC OM2 DX 2.0mm LSZH 5M

Disponueshmëria : Në stok

 

PRODUCT DETAILS
Fiber Category OM2
Fiber Mode Multi-Mode
Connector Type LC, LC
Connector Polish UPC, UPC
Length 5 M
Outer Sheath LSZH

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart