Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber optical patch cord (Fibre Pigtail Tight Buffered MM ST OM3 50/125 Aqua 1.5Mtr)

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7670
Back to Top
Product has been added to your cart