Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Flat FTTx – 2&4&8&12&24 Fibers – Optic Fiber Cable

Disponueshmëria : Në stok

FTTx-2 Central Tube Flat Drop cable

Fiber :2 fibers G.652.D

Loose Tube : PBT 2.50±0.1mm

Strength member : 2×1.60mm FRP 4×GFR yarns

OD: 8.1 ± 0.4 mm × 4.6 ± 0.4mm HDPE

Packing method : 2000m wooden drum

FTTx-4 Central Tube Flat Drop cable            

Fiber: 4 fibers G.652.D

Loose Tube: PBT 3.2 ± 0.1mm

Strength member: 2×2.3mm FRP 4 ×GRP yarns

OD: 10.2 ± 0.4 mm × 5.3± 0.4 mm HDPE

Packing method : 2000m wooden drum

FTTx-8 Central Tube Flat Drop cable            

Fiber: 8 fibers G.652.D

Loose Tube: PBT 3.2 ± 0.1mm

Strength member: 2×2.3mm FRP 4 ×GRP yarns

OD: 10.2 ± 0.4 mm × 5.3± 0.4 mm HDPE

Packing method : 2000m wooden drum

FTTx-12 Central Tube Flat Drop cable          

 Fiber :12 fibers G.652.D

Loose Tube : PBT 2.50±0.1mm

Strength member : 2×1.60mm FRP 4×GFR yarns

OD: 8.1 ± 0.4 mm × 4.6 ± 0.4mm HDPE

Packing method : 2000m wooden drum

FTTx-24 Central Tube Flat Drop cable            

Fiber: 24 fibers G.652.D

Loose Tube: PBT 3.2 ± 0.1mm

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart